Köpvillkor

Priser och betalningsvillkor
Alla priser anges i SEK och inkluderar mervärdeskatt.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Du kan betala med kort.

Försäljning till minderåriga
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att handla hos oss.

Leveranser
Vi levererar endast inom Sverige.
Vi skickar dina beställda varor med DB Schenker.
Fraktavgiften är f.n. 69 kr upp till varuvärde 1.000 kr. Över 1.000 kr levererar vi fraktfritt.
Du kan även hämta varorna fraktfritt i vår butik, välj då leveransalternativ collect@store.
Maskiner från Juki levereras f.n. endast genom collect@store. För andra leveransalternativ. Vänligen kontakta oss innan beställning.

Ej utlösta försändelser
För paket som inte hämtas ut debiterar vi en returavgift.
Avgiften 250 kr motsvarar våra faktiska kostnader för returfrakt, emballage och hantering. För specialbeställda varor ( t.ex. våra avklippta tyger ) debiteras fulla värdet förutom returavgiften.

Felaktig, fellevererad eller transportskadad vara
Om levererad vara är felaktig, fellevererad eller transportskadad ber vi dig kontakta oss på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se , så hjälper vi dig så snart vi kan.

Ångerrätt
14 dagars ångerrätt gäller. Ångerfristen räknas från dagen för mottagande av leverans. Ångerrätten gäller om varan är oanvänd och oskadad.
Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor t.ex. våra avklippta tyger som som du beställt i viss längd. Om du utnyttjar din ångerrätt och returnerar varan, står du själv för frakten och transportrisken. Kontakta oss innan retur på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är oanvänd och oskadad, återbetalas det belopp du betalt för varan förutom fraktkostnaden.


Produktinformation
Vi kan inte garantera att bilderna i webbshopen exakt återger produktens verkliga utseende. Om du vill ha ytterligare upplysning om varorna ber vi dig ta kontakt med vår kundtjänst på tel. 0410-33 30 60, eller skicka ett mejl till smygeboden@badelt.se.

Personupgifter
De personuppgifter som du uppger när du handlar behandlas av oss för att administrera dina köp och i marknadsföringssyfte.
Dina personuppgifter lämnas inte i något fall ut till tredje part.